מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

נקניקיות צלויות בעטיפת תפוחי אדמה פיקנטייםצילום: monday

נקניקיות צלויות בעטיפת תפוחי אדמה פיקנטיים

מאת: monday, קטגוריה: מתכונים לילדים
פורסם בתאריך: 11.09.10

בדיוק כמו משה בתיבה...אבל עם תפוחי אדמה...חידוש נפלא לילדים וגם ארוחה משביעה בפני עצמה

מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, נקניקיות.

משך ההכנה:
מספר מנות:

מצרכים להכנת המתכון

7 תפוחי אדמה בגודל בינוני
7 נקניקיות עוף חריפות
 
למרינדת תפוחי האדמה:
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
2 כפות רוטב צ`ילי חריף
2 כפות סויה
1 כפית פפריקה מתוקה
1/2 כפית פפריקה חריפה
1/4 כפית כמון
מעט מלח
פלפל שחור
 
לקישוט:
קטשופ 

אופן הכנת המתכון

מקלפים את תפוחי האדמה, ובאמצעות "תפוחן" מוציאים את תוכן תפוחי האדמה באמצע התפוח לאורכו. מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה, ומשרים את תפוחי האדמה למשך שלוש שעות או לילה במקרר. טובלים גם את הנקניקיות בתוך מרינדת תפוחי האדמה ומשחילים בתוך תפוחי האדמה. בתוך תבנית פיירקס מרופדת בנייר אפיה שמים את תפוחי האדמה ביחד עם הנקניקיות ומעליהם מכסים בנייר אלומיניום למשך שעה ורבע. מורידים את נייר האלומיניום, וממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות על הצד השני להשחמה יפה. מקשטים מעל בקטשופ ומגישים.

 

בתיאבון ותיהנו

 

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1481321

 

 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il