מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, נקניקיות.
מקלפים את תפוחי האדמה, ובאמצעות "תפוחן" מוציאים את תוכן תפוחי האדמה באמצע התפוח לאורכו. מערבבים היטב את כל חומרי המרינדה, ומשרים את תפוחי האדמה למשך שלוש שעות או לילה במקרר. טובלים גם את הנקניקיות בתוך מרינדת תפוחי האדמה ומשחילים בתוך תפוחי האדמה. בתוך תבנית פיירקס מרופדת בנייר אפיה שמים את תפוחי האדמה ביחד עם הנקניקיות ומעליהם מכסים בנייר אלומיניום למשך שעה ורבע. מורידים את נייר האלומיניום, וממשיכים לאפות עוד כ-15 דקות על הצד השני להשחמה יפה. מקשטים מעל בקטשופ ומגישים.
בתיאבון ותיהנו
http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1481321