מרכיבים עיקריים: שקדים, לימון, בצק עלים, בננות, סוכר.
טארט מהיר הכנה, פשטות ההכנה אינה ניכרת בתוצאה הסופית... השוס הגדול הוא שהטארט הוא פרווה כך שניתן להגיש אותו בכיף לאחר ארוחה בשרית חגיגית!
- מניחים את בצק העלים על גבי נייר אפייה וחותכים ל 4 חתיכות זהות בגודלן. ניתן לקרוץ בעזרת קערה צורת עיגול לטארט.
- דוקרים את הבצק בעזרת מזלג בכדי למנוע את תפיחתו בזמן האפייה.
- מכינים את קרם השקדים: מכניסים למעבד מזון את כל המרכיבים ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מכניסים לשק זילוף ומזלפים את הקרם על גבי תחתיות הטארט עד לעובי של חצי סנטימטר.
- מסדרים יפה את הבננות על גבי קרם השקדים ומפזרים את אבקת הסוכר מלמעלה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 220 מעלות למשך 10 דקות עד שהבצק מזהיב והבננות מתקרמלות.
- מומלץ להגיש עם גלידה או סורבה בטעם אהוב.
צילום המתכון: דן פרץ
בתיאבון!