|
צילום: דניאל לילה
קאיהו (נתחי חזה עוף בקארי ירוק)
מאת: שף קיאטי סאק, קטגוריה: אוכל תאילנדי
פורסם בתאריך: 11.11.10
מתכון להכנת קאיהו - נתחי חזה עוף בקארי ירוק. באדיבות השף קיאטי סאק ממסעדת סאטורי התיאלנדית.
מרכיבים עיקריים: חזה עוף, בזיליקום, קארי ירוק, כוסברה, חצילים, שעועית ירוקה.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 פחיות קטנות של חלב קוקוס 2 נתחי חזה עוף צרור בזיליקום צרור כוסברה חציל אחד משחת קארי ירוק סוכר מלח
אופן הכנת המתכון
- מרתיחים את החלב קוקוס על מחבת ווק.
- מניחים את נתחי חזה העוף במחבת, מוסיפים 2 כפות של משחת הקארי הירוק (תלוי ברמת החריפות הרצויה של המבשל, ניתן להוסיף עוד משחה וכך הקארי יצא יותר חריף).
- חותכים חצילים לקוביות (בעונה ישנו חציל תאילנדי קטן ועגול-מומלץ).
- מוסיפים צרור בזיליקום ואת הכוסברה לאחר שטחנו אותה במעבד המזון באופן הדק ביותר.
- מוסיפים 2 כפות סוכר, חצי כף מלח וממשיכים לבשל על הווק, על אש קטנה, עד לריכוך מלא של החצילים.
אופן הגשה: בקערה עמוקה בליווי אורז מאודה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|