|
צילום: יעל אילן
לביבות בטטה ברוטב שמנת ועירית
מאת: קונדיטורית מתוקה, קטגוריה: מתכונים לחנוכה
פורסם בתאריך: 21.11.10
מתכון להכנת ביבות בטטה ברוטב שמנת ועירית, באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
מרכיבים עיקריים: בטטה, בצל, ביצים, כורכום, כוסברה, קמח.
משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 20 לביבות
מצרכים להכנת המתכון
1 בטטה ענקית או 2 גדולות 1 בצל קטן 2 כפות קמח 5 ביצים 1 כפית פפריקה מתוקה 1 כפית כורכום 1 כף כוסברה טרייה קצוצה רכיבים לרוטב: 1/2 גביע שמנת מלח ופלפל לפי הטעם 1/4 כפית סוכר 1 כפית עירית קצוצה 2 בצלצלי שאלוט קצוצים דק
אופן הכנת המתכון
- מגרדים בפומפייה את הבטטות.
- חותכים את הבצל לקוביות קטנות ומערבבים את כל שאר החומרים בקערה.
- מחממים מחבת עם שמן (בגובה 1 ס"מ), מכינים לביבות מהתערובת, ומטגנים 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
בתיאבון!
צילום המתכון: יעל אילן
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|