מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, מלח גס.
- לשטוף היטב את תפוחי האדמה.
- לנעוץ כמה חורים באמצעות מזלג בכל אחד מתפוחי האדמה.
- לצפות את תפוחי האדמה במלח גס ופלפל שחור גרוס.
- להכניס לתנור (על הרשת) לחום גבוה של כ-200 מעלות למשך כשעה וחצי.
כשתפוחי האמדה מוכנים, ניתן לפתוח אותם באמצעות מכת קרטה במרכז התפוח ולהניח טיפת חמאה בתוך כל תפוח אדמה. בנוסף, אפשר לצפות במגוון רטבים ותוספות: פטריות, בצל מטוגן, תירס, סלט קולסלאו ועוד.