מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

תבשיל בורגול כתוספת למנה עיקרית

מאת: לינדה, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 14.04.10

תבשיל בורגול עשיר וטעים כתוספת לבשר. טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה.

מרכיבים עיקריים: בורגול, עגבניות מרוסקות.

משך ההכנה: 20 דקות
מספר מנות: 5 מנות

מצרכים להכנת המתכון

שמן חמניות, בצל גדול חתוך לקוביות, קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות, פלפל שחור, מלח.

אופן הכנת המתכון

שוטפים 3 כוסות בורגול גס ומייבשים במסננת (אין צורך להשרות מראש) בסיר עמוק משחימים את קוביות הבצל ומוסיפים לזה את העגבניות המרוסקות. נותנים ערבוב קל ומוסיפים את הבורגול עם 2 כוסות מים. מפלפלים קמעה ומוסיפים כפית מלח. נותנים לתערובת להתבשל על אש קטנה עד להתרככות ולהתאדות הנוזלים. אם מגישים את הבורגול לצד צלי, אפשר לנצל את רוטב הצלי על הבורגול.

מתכון קליל, טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il