מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

קובה לשבת

מאת: אלמוגיש, קטגוריה: תבשיל בשר
פורסם בתאריך: 12.12.10

מתכון להכנת קובה לשבת, המורכב מבצק עם בשר טחון, תרד ותבלינים.

מרכיבים עיקריים: בשר טחון, בצק, תרד.

משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 5-6

מצרכים להכנת המתכון

חצי ק"ג בשר טחון
בצל
סלרי + עלי סלרי
מלח ופלפל שחור
ושמן זית
קילו סולת
שמן
אבקת מרק עוף
מים
עלי סלק ירוק
סלק אדום
מרק עוף
מלח לימון
רסק עגבניות.

אופן הכנת המתכון

מתכון למרק קובה מאת אלמוג.

להכנת המילוי: לטגן בשמן בצל, להוסיף את הסלרי ואת התבלינים ולערבב. להוסיף חצי ק"ג בשר ולמעוך בעזרת כף עד שכל התערובת תהיה מוכנה...

להכנת הבצק: לשים בקערה את הסולת, להוסיף את התבלינים, שמן ומים וללוש עד לקבלת בצק... לעשות עיגולים מהבצק ולמלא בבשר....

להכנת המרק: לשים את כל הירקות בסיר, להוסיף מים ולהגיע לרתיחה. להוסיף את התבלינים ואת הרסק עגבניות, לבשל למשך רבע שעה ולהוסיף את הקובה למשך חצי שעה.

בתיאבון!!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il