מרכיבים עיקריים: בשר טחון, בצק, תרד.
מתכון למרק קובה מאת אלמוג.
להכנת המילוי: לטגן בשמן בצל, להוסיף את הסלרי ואת התבלינים ולערבב. להוסיף חצי ק"ג בשר ולמעוך בעזרת כף עד שכל התערובת תהיה מוכנה...
להכנת הבצק: לשים בקערה את הסולת, להוסיף את התבלינים, שמן ומים וללוש עד לקבלת בצק... לעשות עיגולים מהבצק ולמלא בבשר....
להכנת המרק: לשים את כל הירקות בסיר, להוסיף מים ולהגיע לרתיחה. להוסיף את התבלינים ואת הרסק עגבניות, לבשל למשך רבע שעה ולהוסיף את הקובה למשך חצי שעה.
בתיאבון!!