מרכיבים עיקריים: סרדינים, קמח.
20 סרדינים טריים, מנוקים וללא הראש.
קמח
מלח ים גס
לימון
שמן לטיגון
- לחמם את השמן במחבת.
- לצפות את הסרדינים הטריים במעט קמח ולנער היטב (כדי שלא יישארו גושים של קמח).
- לטגן את הסרדינים בשמן החם, כשתיים שלוש דקות מכל צד (הראשון שנכנס הוא הראשון שיוצא).
- לספוג את השמן בנייר סופג ולהגיש עם פלחי לימון בצד ומעל מלח ים גס מלמעלה.
טיפ קטן: אפשר לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה מלמעלה.
טיפ קטן נוסף: דוד יוסי אומר שכדאי להכניס לשמן החם חתיכת לימון (שתשאר שם מהתחלה ועד הסוף) כד לספוג את ריחות הטיגון. סמכו עליו.
בתיאבון!