מרכיבים עיקריים: כבד עוף, פטריות, בצל, פטריות שמפיניון.
לצלות את כבדי העוף במחבת ללא שמן עד להפרשת הנוזלים...ולהניח בצד.חשוב לא לצלות מדי כדי לא לייבש את הכבדים אלא רק מטעמי כשרות.
במחבת נקייה יש לצקת את השמן ולטגן עד להזהבה את הבצל, להוסיף את פטריות השמפיניון, מלח, פלפל והסוכר. להוסיף את היין ולבשל על אש בינונית עד לצמצום הרוטב לחצי. להוסיף את כבדי העוף הצלויים ולהמיך לבשל על אש בינונית כ 5 דקות נוספות. מומלץ להגיש חם וטרי בתוספת פירה או צ'יפס... או בתוך מאפה בורקס עלים. בתאבון!