מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

רצועות חזה עוף בתוספת פטריות ובצל

מאת: לילך, קטגוריה: חזה עוף
פורסם בתאריך: 06.01.11

מתכון להכנת רצועות חזה עוף בתוספת בצל ופטריות.

מרכיבים עיקריים: חזה עוף, פטריות, בצל.

משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 3-4

מצרכים להכנת המתכון

4 יח' חזה עוף פרוס טרי(כמו לשניצל), חתוך לרצועות בינוניות
2 בצלים בינוניים פרוסים לפרוסות בינוניות
סלסילת פטריות שמפיניון או מקופסת שמורים אחת
כפית כמון, כפית כוכרום, 1/2 כפית קנמון טחון, כפית אבקת מרק עוף,מלח, פלפל,2 עלי דפנה
4 כפות שמן
1/2 כוס מים

אופן הכנת המתכון

יוצקים לסיר את השמן, מוסיפים את הבצל, מטגנים על אש בינונית כדקה, מוסיפים את רצועות חזה העוף, ממשיכים לטגן עד לבישול העוף תוך כדי ערבוב. מוסיפים את המים, הפטריות והתבלינים וממתינים להרתחה. אח"כ מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עוד 10 דק'. בתאבון!!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il