מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

שעועית ירוקה ברוטב סויה ושומשום

מאת: לילך, קטגוריה: שעועית
פורסם בתאריך: 06.01.11

שעועית ירוקה שלמה ברוטב סויה ושומשום.ניתן להגיש את המנה כתוספת חמה או כסלט קר.

מרכיבים עיקריים: שעועית ירוקה, שומשום, רוטב סויה.

משך ההכנה: 15 דק'
מספר מנות: 6-7

מצרכים להכנת המתכון

שקית שעועית ירוקה קפואה
4 כפות רוטב סויה לבישול
1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס
כף שמן
2 כפות שומשום לא קלוי

אופן הכנת המתכון

בסיר עמוק מרתיחים את השעועית הירוקה ומבשלים עם מים רותחים במשך כ 10 דק'. חשוב לא לבשל עד לריכוך מלא אלא חלקי, כך שהירק לא יאבד את צבעו הירוק כהה. בסיום הבישול יש להניח בקערה עם מים קרים. לצקת לסיר את השמן והשומשום, לטגן מס' שניות עד לקלייתו. להוסיף את רוטב הסויה והפלפל, להוסיף את השעועית, להמשיך לבשל כ 3 דק' נוספות והתבשיל מוכן. ניתן להגיש כתוספת חמה או כסלט קר. בתאבון!!!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il