|
צילום: מנהל האתר
פסטה פפרדלה עם פטריות ונגיעות חזה אווז מעושן
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: פפרדלה
פורסם בתאריך: 14.01.11
מתכון להכנת פסטה פפרדלה עם מגוון סוגים של פטריות, שום ירוק, בצל סגול וקוביות חזה אווז מעושן.
מרכיבים עיקריים: חזה עווז, פסטה פפרדלה, שום ירוק, בצל סגול, פטריות שיטאקי, פטריות פורטובלו.
משך ההכנה: 25 דקות
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 גבעולי שום ירוק 2 בצל סגול חבילת פסטה מסוג פפרדלה מעט שמן זית צרור עלי בזיליקום קצוצות חופן אורגנו יבש מלח ופלפל גס כף סוכר כ-500 גרם של פטריות שונות (אני השתמשתי בפטריות יער מסוג אלמוג היער ופטריות שיטאקי טריות) קוביות חזה אווז מעושן (אפשר להשתמש בבייקון במקום)
אופן הכנת המתכון
- להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן.
- לפרוס את הבצל הסגול ולטגן במחבת רחבה במעט שמן זית, עד שנהיה רך ושקוף.
- להוסיף למחבת את קוביות חזה האווז המעושן (או כל בשר אחר) ולערבב עד להשחמה חלקית.
- לתבל במעט מלח, פלפל וכף סוכר (כדי ליצור קרמל ולנטרל את המרירות של הפטריות שיגיעו בהמשך).
- להוסיף את כל סוגי הפטריות (שטופות ופרוסות גס) ולערבב.
- לאחר כ-2 דקות, להוסיף את האורגנו היבש, הבזיליקום הקצוץ והשום הירוק הקצוץ גם כן.
- לערבב ולאחר כ-2 דקות נוספות, להוסיף למחבת את הפסטה המבושלת (לאחר סינונה כמובן).
- לערבב ולהגיש מיד.
מומלץ להגיש עם מעט גבינת פרמז'ן טרייה מלמעלה וכוס יין לבן בצד.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|