מרכיבים עיקריים: סוכר, שוקולד מריר, שמנת מתוקה.
- בסיר ממיסים את הסוכר עם כפות המים. לאחר הרתיחה מתקבל סירופ.
- מקציפים את הביצים והחלמונים. כשמתקבלת תערובת תפוחה, מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את הסירופ הסוכר בזרם דק.
- ממשיכים להקציף במהירות בינונית, עד שמתקבל קצף יציב.
- מערבבים את השוקולד המומס (כשהוא פושר) עם מחצית מהשמנת המתוקה.
- את יתרת השמנת מקציפים.
- מערבבים ומקפלים לתוך קצף הביצים.
- מערבבים את השוקולד עם תערובת המוקצפת.
- מצננים ומגישים.
אפשר להגיש עם אגוזים, או קוקוס מלמעלה.