|
צילום: אורגניק מרקט
גלידת בננה טבעית
מאת: אורגניק מרקט, קטגוריה: גלידות
פורסם בתאריך: 16.04.10
מה עושים עם בננות שהשחירו? גלידה! הסוד הוא: ככל שבננות בשלות יותר הן מתוקות יותר.
מרכיבים עיקריים: בננות.
משך ההכנה: 5 דקות
מספר מנות: 2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 בננות בשלות ומה שמתחשק
אופן הכנת המתכון
- קלפו, חתכו והקפיאו את הבננות.
- כשהבננות קפואות הכניסו לבלנדר או מעבד מזון וערבלו שוב ושוב, תוך שימוש בכף, בין הערבולים, לדחיסת הבננות לתוך הלהב עד קבלת מרקם קטיפתי.
- העבירו לצלוחיות ופזרו מעל: אגוזים, צימוקים, פסיפלורה, מעט קינמון, טחינה גולמית, אגבה, מייפל.... מה שמתחשק.
ותהינו מגלידת בננה הטעימה והבריאה ביותר על הפלנטה!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|