|
צילום: מנהל האתר
תבשיל בשר כתף עם זיתים וגמבות
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: תבשיל בשר
פורסם בתאריך: 19.02.11
מתכון נפלא להכנת תבשיל בשר כתף עם זיתים ירוקים, בצל וגמבות.
מרכיבים עיקריים: בשר כתף, בצל, גמבות.
משך ההכנה: 4 שעות
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2.5 ק"ג בשר כתף בקר (נתח מספר 5) 5 בצלים גדולים 3-4 גמבות חתוכות לרצועות דקות ראש וחצי שום מעט פפריקה מתוקה מעט פפריקה חריפה מעט מלח ופלפל שחור 5-6 עלי דפנה קופסת זיתים ירוקים מגולענים
אופן הכנת המתכון
- מבשלים על אש נמוכה, למשך כשעתיים, את נתח הבשר בסיר עם מים, עלי הדפנה, מעט מלח ופלפל שחור.
- לאחר שהבשר התרכך, מוציאים את הבשר ונותנים לו לנוח לכמה דקות.
- פורסים את הבשר לפרוסות יפות של כסנטימטר כל אחת ומכניסים בחזרה למים בהם התבשל הבשר.
- מוסיפים את כל יתר המרכיבים: פפריקה מתוקה וחריפה, השום, הבצל, הזיתים והגמבות.
- מבשלים על אש נמוכה (בישול איטי) למשך כשעתיים נוספות.
המתכון באדיבות משה ריבק. תודה תודה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|