|
צילום: מנהל האתר
רוטב עגבניות לפסטה
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: רטבים לפסטה
פורסם בתאריך: 26.02.11
מתכון להכנת רוטב עגבניות איטלקי לפסטה, לזניה או תבליני בשר.
מרכיבים עיקריים: עגבניות מרוסקות, שום, בצל, אורגנו, בזיליקום.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 5 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 שיני שום בצל אחד גדול 400 גרם עגבניות מרוסקות חצי כוס אורגנו טרי קצוץ כוס בזיליקום טרי קצוץ מלח ופלפל גס שמן זית כפית סוכר שטוחה
אופן הכנת המתכון
- לקצוץ את הבצל ולטגן במעט שמן זית, עד שהבצל מקבל צבע שקוף.
- להוסיף את השום הכתוש, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל ולערבב היטב.
- לאחר כ-2 דקות, להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת כפית הסוכר.
- לערבב ולבשל על אש בינונית למשך כ-2-3 דקות.
הרוטב מתאים לכל סוגי הפסטות וגם לתבשילי בשר (כמו קציצות בשר).
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|