מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

רוטב עגבניות לפסטהצילום: מנהל האתר

רוטב עגבניות לפסטה

מאת: מנהל האתר, קטגוריה: רטבים לפסטה
פורסם בתאריך: 26.02.11

מתכון להכנת רוטב עגבניות איטלקי לפסטה, לזניה או תבליני בשר.

מרכיבים עיקריים: עגבניות מרוסקות, שום, בצל, אורגנו, בזיליקום.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 5 מנות

מצרכים להכנת המתכון

2 שיני שום
בצל אחד גדול
400 גרם עגבניות מרוסקות
חצי כוס אורגנו טרי קצוץ
כוס בזיליקום טרי קצוץ
מלח ופלפל גס
שמן זית
כפית סוכר שטוחה

אופן הכנת המתכון

  1. לקצוץ את הבצל ולטגן במעט שמן זית, עד שהבצל מקבל צבע שקוף.
  2. להוסיף את השום הכתוש, הבזיליקום, האורגנו, המלח והפלפל ולערבב היטב.
  3. לאחר כ-2 דקות, להוסיף את העגבניות המרוסקות ואת כפית הסוכר.
  4. לערבב ולבשל על אש בינונית למשך כ-2-3 דקות.

הרוטב מתאים לכל סוגי הפסטות וגם לתבשילי בשר (כמו קציצות בשר).

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il