מרכיבים עיקריים: כוס אורז מלא עגול או אורז מלא בסמטי קישוא - רצוי זוקיני גזר.
- משרים את האורז לשמונה שעות במים רגילים, מסננים ומניחים לייבוש.
- קוצצים את הבצל לקוביות קטנות, מגררים את הגזר והקישוא במגרדת,
- מוסיפים את יתר התבלינים הטריים קצוצים יחד עם השום הקצוץ והאורז,
- מערבבים ומכניסים לקדירה.
- מוסיפים 2 כוסות מים ואופים בתנור למשך שעה וחצי בחום של 200 מעלות.
המתכון באדיבות: איתי שרף, מומחה לטיפול במחלות עיניים ברפואת עיניים סינית. מנהל מרפאת העיניים "איתי שרף".