אתר מתכונים ואוכל שיתופי
בשר
בשר
גבינות
גבינות
דגים
דגים
מאפים
מאפים
מרקים
מרקים
לחם
לחם
סלטים
סלטים
פסטות
פסטות
פשטידות
פשטידות
סגור

שלום Guest, ברוך הבא
דף הבית » בישול צמחוני

בישול צמחוני



מלאי כופתה טבעונית
מלאי כופתה טבעונית
לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במי מלח, עד שהם רכים מאוד. לקלף ולמעוך לפירה חלק.
להוסיף את הטופו המגורר ואת שאר חומרי הכופתה.
באדיבות: conditory | תאריך פרסום: 29.06.15
אורז מלא עגול אפוי לחיזוק הראיה
אורז מלא עגול אפוי לחיזוק הראיה 4.0 כוכבים
מתכונים המסייעים לחיזוק ותחזוקה לעינים בהירות, צלולות, חזקות ורואות!
באדיבות: איתי שרף | תאריך פרסום: 23.03.15
תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ
תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ
מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ: סלט לבבות ארטישוק בלימון ותבלינים.
באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 17.03.12
lemon3.co.il
ירקות קלויים בתנור
ירקות קלויים בתנור
מבחר ירקות קלויים בתנור, מתאים כמנת פתיחה או לצד מנה עיקרית, חלבית או בשרית. מתכון בסיסי להכנת ירקות קלויים בתנור (אנטיפסטי).
באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 10.01.12
מנהל האתר
שומר ממולא בגבינת פטה ושמיר
שומר ממולא בגבינת פטה ושמיר 3.0 כוכבים
מתכןו להכנת שומר ממולא במילוי גבינת פטה, שמיר ופירורי לחם.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 02.11.11
מנהל האתר
מרק לקוסקוס (צמחוני)
מרק לקוסקוס (צמחוני)
מתכון להכנת מרק צמחוני לקוסקוס, המורכב מכרוב לבן, גזרים, תפוחי אדמה, דלעת ופלפל אדום.
באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 04.06.11
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן 3.0 כוכבים
תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן, מנה חגיגית ומהירת הכנה, נפלאה כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת לדג צלוי או עוף בגריל. מאת השפית בל קפצן לסוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות
פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות 4.0 כוכבים
מתכון להכנת פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות, מאת השפית בל קפצן לסוגת.
באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים
בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 03.07.10
כרובית בקארי
כרובית בקארי
מתכון להכנת כרובית בקארי, עם גוון הודי שנוסף לו תחכום מודרני מסויים.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 22.06.10
ריזוטו חיטה עם ירקות העונה
ריזוטו חיטה עם ירקות העונה 4.0 כוכבים
באיזו חיטה להשתמש? המהדרין יחפשו פארו farro חיטה איטלקית מעודנת הגדלה באזורים מסויימים בלבד, אפשר להחליפה בגרעיני כוסומין שהוא זן עתיק של חיטה, מעט מתקתק, או פשוט להשתמש בגרעיני חיטה אורגאניים שיש בחנויות טבע. זמן הבישול משתנה בהתאם.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 06.06.10
פאי רועים צמחי
פאי רועים צמחי 4.0 כוכבים
פאי רועים צמחי עם הרבה ירקות, וסייטאן. מתובל יפה וקל להכנה היות ועכשיו כבר אפשר להשיג סייטאן מוכן בחנויות הטבע. סייטאן הוא פרוטאין העשוי מגלוטן חיטה, אין לו יחסי ציבור טובים כמו לטופו אך הוא מרכיב מקובל מאוד במטבח הצמחוני והווגאני.
באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 29.05.10

  1 »


פרסם מתכונים באתר Cooks!

הצטרף לקהילת אוהבי האוכל של אתר Cooks
פרסם מתכונים באתר וקבל עליהם קרדיט ותגובות הגולשים.



הצטרפו אלינו בפייסבוק


קהילות הפורומים של Cooks

מתכונים ב10 דקות
מסעדת רג'ינה




סלטים
סלט טאבולה
סלט טונה
סלט עגבניות
סלט פסטה

ירקות
בישול צמחוני
חצילים
ירקות מבושלים
סלט ירקות

בשר
בשר בקר
קציצות בשר
כנפי עוף
עוף בתנור

דגים
אמנון
טונה
סלמון
סרדינים

ממולאים
בשר ממולא
כרוב ממולא
פלפלים ממולאים
עוף ממולא

פשטידות
פשטידת בצל
פשטידת פטריות
פשטידת תפוחי אדמה
פשטידות דיאטטיות

מתכונים לחג
מתכונים לראש השנה
מתכונים לשבועות
מתכונים לפסח
מתכונים לחנוכה

עוגות ועוגיות
עוגת שוקולד
עוגת גבינה
עוגת שמרים
עוגיות שוקולד