דף הבית » בישול צמחוני
|
לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה במי מלח, עד שהם רכים מאוד. לקלף ולמעוך לפירה חלק. להוסיף את הטופו המגורר ואת שאר חומרי הכופתה. באדיבות: conditory | תאריך פרסום: 29.06.15
|
![]() מתכונים המסייעים לחיזוק ותחזוקה לעינים בהירות, צלולות, חזקות ורואות! באדיבות: איתי שרף | תאריך פרסום: 23.03.15
|
מתכון להכנת תחתיות ארטישוק ברוטב חמוץ: סלט לבבות ארטישוק בלימון ותבלינים. באדיבות: שף מירי גרינברג | תאריך פרסום: 17.03.12
|
![]() מבחר ירקות קלויים בתנור, מתאים כמנת פתיחה או לצד מנה עיקרית, חלבית או בשרית. מתכון בסיסי להכנת ירקות קלויים בתנור (אנטיפסטי). באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 10.01.12
|
![]() ![]() מתכןו להכנת שומר ממולא במילוי גבינת פטה, שמיר ופירורי לחם. באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 02.11.11
|
![]() מתכון להכנת מרק צמחוני לקוסקוס, המורכב מכרוב לבן, גזרים, תפוחי אדמה, דלעת ופלפל אדום. באדיבות: מנהל האתר | תאריך פרסום: 04.06.11
|
![]() תבשיל בורגול וקינואה בפטריות ופקאן, מנה חגיגית ומהירת הכנה, נפלאה כמנה עיקרית צמחונית או כתוספת לדג צלוי או עוף בגריל. מאת השפית בל קפצן לסוגת. באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
|
![]() מתכון להכנת פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות, מאת השפית בל קפצן לסוגת. באדיבות: yaffapr | תאריך פרסום: 18.05.11
|
בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני. באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 03.07.10
|
מתכון להכנת כרובית בקארי, עם גוון הודי שנוסף לו תחכום מודרני מסויים. באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 22.06.10
|
![]() באיזו חיטה להשתמש? המהדרין יחפשו פארו farro חיטה איטלקית מעודנת הגדלה באזורים מסויימים בלבד, אפשר להחליפה בגרעיני כוסומין שהוא זן עתיק של חיטה, מעט מתקתק, או פשוט להשתמש בגרעיני חיטה אורגאניים שיש בחנויות טבע. זמן הבישול משתנה בהתאם. באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 06.06.10
|
![]() פאי רועים צמחי עם הרבה ירקות, וסייטאן. מתובל יפה וקל להכנה היות ועכשיו כבר אפשר להשיג סייטאן מוכן בחנויות הטבע. סייטאן הוא פרוטאין העשוי מגלוטן חיטה, אין לו יחסי ציבור טובים כמו לטופו אך הוא מרכיב מקובל מאוד במטבח הצמחוני והווגאני. באדיבות: abaveg | תאריך פרסום: 29.05.10
|
1
»

