מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

מישרה פלפל שחור לבשר

מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: רטבים ומטבלים
פורסם בתאריך: 17.05.11

מישרה פלפל שחור ניו יורק סטייל, לאוהבי הפיקנטי שבנינו. ממולץ במיוחד לנתחי אנטריקוט מיושן.

מרכיבים עיקריים: חלב קוקוס, חרדל, לימון, חמאה, ביצים, חלב קוקוס.

משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 4-6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

90 גרם חמאה או מחמאה (לאוכלי  הכשר)
2 כפות מיץ לימון
4\1 כוס גרגירי פלפל (רצוי צבעוני)
2 חלבוני ביצים
4\3 כוס חלב קוקוס
1 כף חרדל
4\1 כוס מים
חצי כפית אבקת מרק

אופן הכנת המתכון

הרוטב נועד למאכלי מנגל וגם למי שמכין בבית במחבת. הפעם אסביר איך מכינים בבית.

אחרי שבישלת את הבשר וצלית אותו במחבת, תניח את החמאה או המחמאה במחבת, תמתין עד שתימס. הוסף שאר המרכיבים, ואל תפסיק לבחוש, עד שהרוטב מסמיך לרמה הרצויה. בערך כ-5 דקות.

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il