חומוס משורש סלרי ופטרוזיליה
מטבל משורש סלרי ופטרוזיליה, נראה ומרגיש ממש כמו חומוס, טעים, בריא ומזין. רענון משודרג לחומוס המוכר והאהוב. בריא ומיוחד.
|
דיפ אנשובי מיונז
מטבל אנשובי מיונז, מעולה למגשי אירוח של ירקות,לנישנוש ואירוח חברים. מסתדר מצוין עם משקאות אלכוהוליים שדורשים קצת יותר מלח.
|
קוביות שמן בזיליקום
שמן בזיליקום, קל להכנה ומצוין לתוספות לסלטים, פסטות, מרקים קרים וחמים וכל מה שאוהבים בעצם.
|
מישרה לבשר בטעם טריאקי
מישרה לבשר בטעם וניחוח טריאקי, את הטריאקי אנו מכירים מהמטבח האסייתי, ושמחים שעלה ארצה.
|
רוטב לבשר מבצלצלי יין אדום
רוטב לסטייקים מבצלצלי יין אדום, לא תוכלו לטעות עם המתכון הזה, פשוט וקל הכנה ונראה כמו במסעדות יוקרה.
|
מישרה פלפל שחור לבשר
מישרה פלפל שחור ניו יורק סטייל, לאוהבי הפיקנטי שבנינו. ממולץ במיוחד לנתחי אנטריקוט מיושן.
|
משרה לבשר יין אדום ומרווה אורגנית
מישרה לבשר יין אדום ומרווה: מרינדה שתשדרג ותשפר כל נתח בשר באחריות!
|
מישרה יין לבן לבשר
מתכון להכנת מישרה יין לבן ותפוז. מרינדת היין הלבן והתפוז מתאימה לכל סוגי הבשר ובמיוחד לעוף.
|
מישרה שום לבשר
לאוהבי השום שבנינו, מישרה לבשר בניחוח וטעם שומי במיוחד, מיועד לבשרים כבדים כגון, סטייקים צלעות וכדומה.
|
מרינדת (מישרה) שומשום יפנית
מתכון קצת שונה מהמוכר, למרינדת בשר, במיוחד לאוהבי הטעמים המיוחדים.
|
מישרה לעוף בטעם וניחוח לימוני
מתכון פשוט וקל להכנת עוף בטעם לימון. ישדרג וישפר את העוף הרגיל והמוכר.
|
רוטב לבשר עם בירה וברבקיו
מתכון להכנת רוטב לבשר עם בירה וברבקיו. אם כבר הגבר שבבית עושה את כל העבודה, אז למה לא ללכת עד הסוף?
|
רוטב לבשר בטעם ברבקיו
מתכון פשוט וקל להכנת רוטב ברבקיו אמריקאי נוסח טקסס, לשדרוג והוספת טעמים לכל נתח בשר.
|
רוטב לבשר שזיפים פיקנטי
רוטב שזיפים פיקנטי מתאים לכל סוגי הבשר האדום ובשר העוף, משדרג כל נתח בשר ומייחד אותו.
|
מרינדה לצלעות כבש
מרינדה לבשר בקר או כבש קלה להכנה במיוחד ליום העצמאות, לכל אוהבי הבשר על האש, בתנור או במנגל.
|
מתבל גמבה אדומה וחציל
מתבל גמבה וחציל, מצויין למגשי אירוח של ירקות, לחמים, גבינות ועוד.
|
רוטב וינגרט הדרים
מתכון להכנת רוטב לסלט וינגרט הדרים ירוקים.
|
ממרח או רוטב פסטו
רוטב או ממרח פסטו. מתכון פשוט וקל להכנה לשידרוג כל חביתה,פשטידה, פסטה או לחם וכדומה.
|
רוטב ויניגרט
מתכון קצר וקליל להכנת רוטב ויניגרט, שמתאים במיוחד לסלטים או ירקות מבושלים.
|