|
צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי
מאת: lemon3.co.il, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 19.05.11
מתכון להכנת צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, קל להכנה ומרגיש וטעים כמו איטליה.
מרכיבים עיקריים: צלעות כבש, בצל, שמן זית, שום, רוטב עגבניות, זיתים, קישואים, פלפל חריף.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
6 צלעות 4 שיני שום, חצויות רבע כוס אבקת צ'ילי 2 כפות שמן זית 2 בצלים, קצוצים 2 פלפלים חריפים קצוצים 2 יחידות זוקיני או קישוא צעיר 2 כוסות רוטב עגבניות חצי כוס זיתים שחורים קצוצים
אופן הכנת המתכון
- בעזרת סכין חדה, תכינו כיסים לשום ותחדירו אותו לבשר.
- תפזרו את הצ'ילי על הבשר.
- במחבת שחוממה מראש, יש לטגן 2 כפות שמן ולצלות את הצלעות למשך כ-5 דקות.
- להוסיף את שאר המרכיבים, ולבשל לעוד 5 דקות ולהגיש!
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|