דף הבית » שונות
|
רוצה לדעת עוד על בשר? | הכר את חלקי הפרה – למד כיצד להוציא את המיטב מכל חלקי הפרה ולדעת לבחור את נתח הבשר המתאים לכל מנה וסגנון בישול. |
המנה בהשראתה ועל שמה של חברה טובה, שכמו המנה הזאת יש בה הכל, גם מהעממיות החום והאהבה שיש בקובה וגם מהחדשנות והמקוריות שיש במרק ובשאר המרכיבים. באדיבות: roiku23 | תאריך פרסום: 02.10.12
|
![]() מתכון קיץ של השף ניר צוק להכנת גלילות חצילים וסינטה. באדיבות: שף ניר צוק | תאריך פרסום: 06.08.12
|
![]() מתכון להכנת פסטרמה ביתית, עם עלי דפנה, שום, דבש, רוטב סויה, פלפל אנגלי ועוד. באדיבות: בתיה דורון | תאריך פרסום: 25.06.11
|
![]() מתכון להכנת צלעות כבש או בקר ברוטב רטטוי, קל להכנה ומרגיש וטעים כמו איטליה. באדיבות: lemon3.co.il | תאריך פרסום: 19.05.11
|
![]() מעולם לא הכנתי חמין (צ'ולנט) קודם לכן, אולם מרגע שהוחלט כי אני מארח ביום שבת חורפית 6 אנשים - לא מצאתי משהו יותר טוב מאשר חמין. באדיבות: לירון ליבסקינד | תאריך פרסום: 25.04.11
|
![]() ![]() תבשיל בורגול עשיר וטעים כתוספת לבשר. טעים, מזין, ולא כרוך בעבודה רבה. באדיבות: לינדה | תאריך פרסום: 14.04.10
|
1
»

