|
עוגת דבש קלאסית בציפוי אייסינג
מאת: קונדיטורית מתוקה, קטגוריה: מתכונים לראש השנה
פורסם בתאריך: 12.09.11
עוגה בחושה בטעם דבש קלאסית, בציפוי אייסינג. באדיבות הקונדיטורית מירי ארזי מרשת מתוקה.
מרכיבים עיקריים: חמאה, אבקת אפייה, קינמון, אגוז מוסקט, סודה לשתייה, דבש, קמח, זנגביל, קקאו.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 2 תבניות אינגליש קייק
מצרכים להכנת המתכון
1/2 כוס שמן קנולה 1 כוס סוכר 1 כוס דבש 2 ביצים מס' 1 120 גרם חמאה/מרגרינה מומסת פושרת 2 וחצי כוסות קמח מנופה 1 כפית אבקת אפייה 1 כפית סודה לשתייה 1 כף קינמון 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון 1/4 כפית פלפל שחור אנגלי טחון 1 כף קקאו כהה 1 כוס קפה שחור חם
לאייסינג: 1 חלבון ו-1 כוס אבקת סוכר מעורבבים עד למרקם חלק ונוזלי (להכין ברגע השימוש ולא לפני)
אופן הכנת המתכון
- לחמם תנור ל-175 מעלות צלזיוס.
- בקערת מיקסר עם וו גיטרה לערבב שמן, סוכר, דבש, ביצים וחמאה/מרגרינה מומסת ולערבב כ-5 דקות.
- לנפות חומרים יבשים ולהוסיף למיקסר לערבב כדקה, ולהוסיף את הקפה השחור באיטיות.
- למזוג את המסה לתבניות ולאפות בתנור חם כ-35 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
- לקרר לחלוטין את העוגה ולפני ההגשה בעזרת כפית או שק זילוף לקשט עם האייסינג על העוגה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|