| 
 | 
 
 צילום: דניאל לילה
 
קדירת שוקי עוף ביין רימונים, דבש ותבלינים
מאת: לגעת באוכל, קטגוריה: מתכונים לראש השנה 
פורסם בתאריך: 12.09.11 
קדירת שוקי עוף ביין רימונים, דבש ותבלינים ארומטים בבישול איטי: באדיבות שף עדי שוורץ מלגעת באוכל. 
מרכיבים עיקריים: דבש, עלי דפנה, תימין, שום, כוכב אניס, קינמון, יין רימונים, שוקי עוף. 
משך ההכנה: שעתיים וחצי  
מספר מנות: 5-10 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
20 יחידות שוקיי עוף נקיים  1 בקבוק יין רימונים 1 מקל קינמון  2 כוכבי אניס 1 ענף רוזמרין  3 ענפי תימין 3 עלי דפנה  3 פלפל אנגלי 4 שיניי שום קצוצות 1 כפית מלח אטלנטי  כוס דבש 
אופן הכנת המתכון
 - מניחים את העופות בתבנית גדולה שטוחה. 
 
 - יוצקים את היין ומוסיפים את התבלינים ומשרים. רצוי ללילה קודם. 
 
 - מערבבים לפחות 3 פעמים ומכניסים לתנור, שחומם מראש ל 150 מעלות למשך כשעתיים וחצי מכוסה בנייר כסף לאחר הזמן הנקוב להסיר את הנייר לזגג עם נוזלי הבישול וצולים עוד כ 10 דק' בחום של 180 מעלות. 
 
 
  
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |