| 
 | 
 
 צילום: מכללת השף
 
מתכון לפוקאצ'ה
מאת: מכללת השף, קטגוריה: פוקצ'ה 
פורסם בתאריך: 12.11.11 
מתכון להכנת לחם פוקאצ'ה, באדיבות מיכה תבור מומחה לבצקים ומרצה בכיר במכללת השף. 
מרכיבים עיקריים: שמן זית, דבש, שמרים. 
משך ההכנה: שעה ורבע  
מספר מנות: 4-6 מנות 
מצרכים להכנת המתכון
1 ק"ג  600 מ"ל מים 35 מ"ל שמן זית 27 גרם מלח 35 גרם דבש 40 גרם שמרים טריים 
אופן הכנת המתכון
- מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר למעט המלח והשמן ולשים במהירות איטית למשך 2 דקות. 
 
- מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד 5 דקות נוספות.
 
- מכסים את הבצק בניילון ומניחים לתפיחה ל-35 דקות. 
 
- מסדרים את הבצק על תבנית אפייה ומניחים לתפיחה נוספת כ-25 דקות. 
 
- כעת ניתן לפזר על הפוקאצ'ה ירקות קלויים או רק שמן זית ומלח גס.
 
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהבצק משחים. 
 
 
בתיאבון!   
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il 
 
 |  
		
			
		 |