|  מתכונים ותבשילים של מכללת השף
 
 | 
| מתכון לפוקאצ'ה מתכון להכנת לחם פוקאצ'ה, באדיבות מיכה תבור מומחה לבצקים ומרצה בכיר במכללת השף. תאריך פרסום: 12.11.11 | פוקצ'ה
      | 
| סלט כרוב לבן עם מיונז ביתי מתכון להכנת סלט כרוב לבן עם מיונז ביתי(סלט שלום), באדיבות השף זיו טיאר מרצה במכללת השף. תאריך פרסום: 12.11.11 | סלטים
      | 
| סושי אינסייד אאוט מתכון להכנת סושי אינסייד אאוט, באדיבות השף רונן מעיין, מרצה במכללת השף. תאריך פרסום: 17.09.11 | אוכל אסייתי
      | 
| ספינג' תפוזים מתכון להכנת ספינג' תפוזים, באדיבות שף שליו קימחי. מרצה במכללת השף. תאריך פרסום: 17.09.11 | סופגניות
      | 
| חזה עוף בציפוי פלאפל פריך מתכון להכנת חזה עוף בציפוי פלאפל פריך, באדיבות השף רונן מעיין מרצה במכללת השף. תאריך פרסום: 05.09.11 | חזה עוף
      | 
| עוגת קטיפה אדומה מתכון להכנת עוגת קטיפה אדומה (Red Velved Cake), באדיבות השף שליו קמחי. תאריך פרסום: 05.09.11 | עוגות ועוגיות
      | 
| מרק כתום בתפוזים מתכון להכנת מרק כתום בתפוזים, באדיבות השף שליו קימחי מרצה במכללת השף. תאריך פרסום: 05.09.11 | מרקים
      | 
 
 

 
										

















 
		



 Facebook
 Facebook Twitter
 Twitter Linkedin
 Linkedin Google+
 Google+ Pinterest
 Pinterest RSS
 RSS