|
צילום: יח"צ
טרטר דג ים
מאת: yaffapr, קטגוריה: דגים
פורסם בתאריך: 06.08.12
מתכון להכנת טרטר דג ים באדיבורת השף אליאב גולדברג, מרשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה.
מרכיבים עיקריים: יוגורט, לימון, שמן זית, חציל, אספרגוס, בצלי שאלוט, עירית, עגבניות.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 2 מנות
מצרכים להכנת המתכון
4 כפות 50 גרם דג ים חתוך לקוביות 1X1 1 כף קוביות עגבנייה 1 כפית עירית קצוצה 1 כף אספרגוס טבעות 1 כפית בצלי שאלוט קצוצים דק רבע כפית צ'ילי טרי קצוץ דק 1 כף מיץ לימון 1 כף שמן זית 2 כפות יוגורט 2 כפות קרם חציל שרוף קורט מלח גס קורט פלפל
אופן הכנת המתכון
- מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט היוגורט, קרם חצילים.
- בצלחת הגשה מורחים את הקרם חצילים (לאורך) ובמקביל מסדרים את הטרטר דג ים.
- מזליפים מעל את היוגורט (לרוחב) ומזליפים מעל מעט שמן זית, מלח גס
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|