מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

טרטר דג יםצילום: יח"צ

טרטר דג ים

מאת: yaffapr, קטגוריה: דגים
פורסם בתאריך: 06.08.12

מתכון להכנת טרטר דג ים באדיבורת השף אליאב גולדברג, מרשת המסעדות האיטלקיות נובה ג'ויה.

מרכיבים עיקריים: יוגורט, לימון, שמן זית, חציל, אספרגוס, בצלי שאלוט, עירית, עגבניות.

משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: 2 מנות

מצרכים להכנת המתכון


4 כפות 50 גרם דג ים חתוך לקוביות 1X1
1 כף קוביות עגבנייה
1 כפית עירית קצוצה
1 כף אספרגוס טבעות
1 כפית בצלי שאלוט קצוצים דק
רבע כפית צ'ילי טרי קצוץ דק
1 כף מיץ לימון
1 כף שמן זית
2 כפות יוגורט
2 כפות קרם חציל שרוף
קורט מלח גס
קורט פלפל

אופן הכנת המתכון

  1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט היוגורט, קרם חצילים.
  2. בצלחת הגשה מורחים את הקרם חצילים (לאורך) ובמקביל מסדרים את הטרטר דג ים.
  3. מזליפים מעל את היוגורט (לרוחב) ומזליפים מעל מעט שמן זית, מלח גס 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il