|
צילום: מנהל האתר
פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: תפוחי אדמה
פורסם בתאריך: 09.03.13
מתכון להכנת פלחי תפוחי אדמה אפויים בתנור, פריחים מבחוץ ורכים כחמאה מבפנים.
מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, קורנית, רוזמרין, שמן זית, פפריקה מתוקה.
משך ההכנה: שעה וחצי
מספר מנות: 4 מנות
מצרכים להכנת המתכון
5 תפוחי אדמה גדולים שמן זית מלח גס פלפל שחור גרוס גס קורנית טרייה פפריקה מתוקה או מעושנת רוזמרין (אפשר יבש)
אופן הכנת המתכון
- לשטוף היטב את תפוחי האדמה (עם הקליפה) ולחתוך לחתיכות גסות וגדולות.
- בתבנית אפייה, להכניס את תפוחי האדמה עם הרבה שמן זית (שיעטוף את כל תפוחי האדמה), מלח גס, פלפל שחור, פפריקה, קורנית ורוזמרין.
- לערבב היטב ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום גבוה של כ-200 מעלות (ללא כיסוי) למשך כשעה וחצי. מידי פעם לערבב.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|