מרכיבים עיקריים: דבש, קמח, קקאו.
בשלב הראשון, יש לערבב היטב יחד את כל החומרים הבאים:
- 200 גרם מים
- 200 גרם דבש
- 200 גרם שמן
- 200 גרם סוכר
- ביצה אחת
לאחר מכן, לנפות יחד את החומרים הבאים:
- 400 גרם קמח
- 20 גרם קקאו
- 10 גרם סודה
- 1/4 כפית ציפורן
- 1/2 כפית קינמון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
להוסיף לחלק הראשון 2 חלבונים ו-50 גרם סוכר.להקציף ולאחד הכל יחד בתנועות קיפול.לסיום, לאפות בתנור במשך 40 עד 45 דקות בעוצמת חום של כ-160 מעלות צלזיוס.
בתיאבון!