|
סלט רימונים, בורגול, עלי רוקט וגבינת רוקפור
מאת: מסעדת Bariba, קטגוריה: מתכונים לראש השנה
פורסם בתאריך: 26.08.10
מתכון סלט רימונים, בורגול, עלי רוקט וגבינת רוקפור. באדיבות מרסיה כצמן, שפית מסעדת Bariba.
מרכיבים עיקריים: בורגול, רימון, רוקט, גבינת רוקפור.
משך ההכנה: 45 דקות
מספר מנות: 4
מצרכים להכנת המתכון
גרעינים מחצי רימון מקולף 150 גרם רוקפור 150 גרם בורגול עבה מושרה 350 גרם רוקט מיץ לימון משני לימונים 4 כפות שמן זית מלח ופלפל שחור גרוס לפי טעם
אופן הכנת המתכון
- משרים את הבורגול במים פושרים כחצי שעה או עד מוכנות (בודקים בטעימה).
- מסננים מהמים את הבורגול ומערבבים את כל החומרים בקערה.
- מפוררים את הרוקפור באמצעות הידיים ומתבלים את מיץ הלימון, שמן הזית, מלח ופלפל.
אופן הגשה: מניחים בקערה יפה ובתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|