|
רוסטביף סינטה מתובל
מאת: חוות הצוק, קטגוריה: רוסטביף
פורסם בתאריך: 26.08.10
מתכון להכנת רוסטביף סינטה מתובל, מאת תומר צוק – מומחה בשר בעלים של המעדנייה-חוות צוק.
מרכיבים עיקריים: רוסטביף, סינטה.
משך ההכנה: כשעה
מספר מנות: כ-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
נתח של 2 ק"ג בשר מלח גס ירקות שורש
אופן הכנת המתכון
- להוציא את הנתח מהמקרר ומהשקית כשעתיים לפני הצלייה.
- לחמם תנור לחום הגבוה ביותר (250 מעלות).
- לפזר מלח גס על הנתח לפני הצלייה.
- להניח על רשת צלייה את הנתח מעל תבנית עם קצת מים כשהשומן כלפי מעלה.
- אופציה - במקום תבנית עם מים אפשר לשים תבנית עם ירקות שורש לצלות כ-10 דקות על חום גבוה.
- להוריד את הטמפרטורה ל-180 מעלות ולצלות עוד כ-40 דקות (עד לדרגת צלייה מדיום).
- להוציא מהתנור ולתת לנתח לנוח 10 דק לפני הפריסה.
- לפרוס ולצקת את הנוזלים שהצטברו על כל פרוסה.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|