|
רוטב ויניגרט
מאת: נועם דקרס, קטגוריה: רטבים ומטבלים
פורסם בתאריך: 03.09.10
מתכון קצר וקליל להכנת רוטב ויניגרט, שמתאים במיוחד לסלטים או ירקות מבושלים.
מרכיבים עיקריים: דבש, שמן זית, סוכר, חרדל, חומץ בן יין.
משך ההכנה: 10 דקות
מספר מנות: 4-5
מצרכים להכנת המתכון
150 סמ"ק שמן זית 50 סמ"ק חומץ בן יין אדום 1 כפית גדושה חרדל דיז'ון חלק 1 כפית גדושה חרדל דיז'ון גרגרים מעט מלח ½ כפית סוכר או דבש
אופן הכנת המתכון
- להכניס לתוך בלנדר את החומץ, החרדל, סוכר ומלח.
- לערבל במהירות גבוהה.
- להזליף בעדינות שמן, עד לקבלת מרקם אחיד, סמיך וחלק.
- ניתן לשמור מספר ימים בקירור. מתאים במיוחד לירקות מבושלים או סלטים.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|