מרכיבים עיקריים: תפוחי אדמה, עגבניות.
מקלפים את תפוחי האדמה וחורצים בהם חריצים כמעט עד הסוף, אך משאירים אותם מחוברים. מערבבים את כל חומרי המרינדה ומערבבים בהם את תפוחי האדמה כך שכולם יכוסו במרינדה.לוקחים תפוח אדמה ומכניסים בכל חריץ חצי פרוסת עגבניהומניחים מעל תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.שולחים לאפיה בחום של 175 מעלות עם כיסוי נייר אלומיניוםלמשך כשעה. מסירים את הנייר וממשיכים לאפות עד השחמה יפה. מגישים כתוספת למנות עיקריות, או כמנה ראשונה בפני עצמה..
בתיאבון ותיהנו!
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1504434