מרכיבים עיקריים: דג נסיכת הנילוס, עגבניות.
לצקת בסיר רחב(עדיף סוטאז') את השמן, להוסיף את העגבניות,הפלפלים,השום והפלפל החריף(לפי מידת החריפות הרצויה), לטגן מעט על אש בינונית. להוסיף את גרגירי החומוס,רסק העגבניות ויתר התבלינים ולהמשיך לבשל כ3-4 דקות. להוסיף את נתחי הדגים ולכסותם ברוטב. חשוב לא להוסיף מים לסיר כיוון שהדגים יפרישו נוזלים מעצמם! להניח את מכסה הסיר ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כ 40 דק'. ב- 10 דק' האחרונות יש לפזר את צרור הפטרוזיליה/הכוסברה הקצוץ ולסגור את המכסה. מומלץ להגיש חם עם לחם או חלה טרייה.
בתאבון!!!