|
צילום: יח"צ
עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח
מאת: שמו הקונדיטוריה, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת עוגת מרנג שקדים ושוקולד לבן כשרה לפסח, באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת שמו הקונדיטוריה.
מרכיבים עיקריים: ביצים, שמנת מתוקה, שוקולד לבן, שקדים, סוכר, עוגות לפסח.
משך ההכנה: שעתיים
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
חומרים למרנג שקדים: 6 חלבונים 200 גרם סוכר – 1 כוס 200 גרם שקדים גרוסים – 1 וחצי כוסות 170 גרם אבקת סוכר – 1 וחצי כוסות
חומרים לקרם שוקולד לבן: 1 מיכל שמנת מתוקה 200 גר' שוקולד לבן 1 כוס אספרסו קצר 2 מיכלי שמנת מתוקה נוספים, להקצפה
אופן הכנת המתכון
אופן הכנת מרנג שקדים:
- מקציפים חלבונים וסוכר לקצף יציב.
- מקפלים בעזר מרית את האבקת סוכר והשקדים הגרוסים.
- מזלפים 3 עיגולים בקוטר העוגה (24 ס"מ).
- אופים ב-110 מעלות כשעתיים.
אופן הכנת קרם שוקולד לבן:
- מבשלים לגאנש 1 מיכל שמנת מתוקה + 200 גרם שוקולד לבן + 1 כוס אספרסו קצר, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר.
- מקציפים 2 מיכלי שמנת מתוקה ביחד עם הגנאש שהתקרר לקרם יציב וממלאים בין השכבות.
- דקורציה: אבקת קקאו או גלזורת ריבת חלב.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|