|
צילום: יח"צ
בראוניס שוקולד (כשר לפסח)
מאת: שמו הקונדיטוריה, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכון להכנת בראוניס שוקולד כשר לפסח, באדיבות מיקי שמו, מבעלי רשת שמו הקונדיטוריה.
מרכיבים עיקריים: חמאה, שוקולד מריר, ביצים, קמח מצה, אבקת אפייה, סוכר, נס קפה, עוגות לפסח.
משך ההכנה: שעה וחצי
מספר מנות: 5-10 מנות
מצרכים להכנת המתכון
100 חמאה 200 גרם שוקולד מריר 1 כפית נס קפה 5 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס קמח מצה 1 כפית אבקת אפייה
אופן הכנת המתכון
- ממיסים חמאה, שוקולד ונס קפה.
- מקציפים 5 ביצים ו-1 כוס סוכר לקצף בהיר ומבריק.
- מוסיפים אליהם את תערובת השוקולד ולבסוף את הקמח מצה ואבקת האפייה.
- אופים בתבנית ביתית ב- 170 מעלות כ-35 דקות.
- מצננים, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה ופורסים לקוביות.
- ניתן לשלב 100 גר' אגוזים קצוצים גס על הבראוניס לפני הכנסת התבנית לתנור.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|