|
צילום: יח"צ
קרם ברולה קוקוס ופירות יער
מאת: Olive Leaf, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11
מתכןו כשר לפסח להכנת קרם ברולה קוקוס ופירות יער, באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת Olive Leaf.
מרכיבים עיקריים: סוכר חום, וניל, חלב קוקוס, ביצים.
משך ההכנה: כמה שעות
מספר מנות: 6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
600 מ"ל חלב קוקוס 1 מקל וניל 7 חלמונים 100 גר' סוכר מעט סוכר חום לשריפה
אופן הכנת המתכון
- מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס ומקל ווניל חצוי לאורכו .
- מערבבים בקערה את החלמונים והסוכר ובוחשים אל תוך תערובת חלב הקוקוס החמה (תוך כדי בחישה מהירה).
- יוצקים את התערובת לשישה כלים קטנים חסיני חום ואופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות במשך כ- 50 דקות. יש לאפות את התערובת בתוך תבנית עם מים חמים, עד שהקרם יציב.
- מצננים במקרר ל-5 שעות לפחות.
אופן ההגשה:
- מפזרים מעל את הסוכר החום בשכבה דקה, ושורפים בעזרת מבער גז קטן עד שהסוכר משחים ומבעבע (ניתן גם להכניס לתנור במצב גריל לקומה הגבוהה ביותר - כדי שהסוכר ישחים).
- מגישים מיד עם פירות יער טריים.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|