מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

קרם ברולה קוקוס ופירות יערצילום: יח"צ

קרם ברולה קוקוס ופירות יער

מאת: Olive Leaf, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.11

מתכןו כשר לפסח להכנת קרם ברולה קוקוס ופירות יער, באדיבות צ'רלי פדידה - שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת Olive Leaf.

מרכיבים עיקריים: סוכר חום, וניל, חלב קוקוס, ביצים.

משך ההכנה: כמה שעות
מספר מנות: 6 מנות

מצרכים להכנת המתכון

600 מ"ל חלב קוקוס
1 מקל וניל
7 חלמונים
100 גר' סוכר
מעט סוכר חום לשריפה

אופן הכנת המתכון

  1. מרתיחים בסיר את חלב הקוקוס ומקל ווניל חצוי לאורכו .
  2. מערבבים בקערה את החלמונים והסוכר ובוחשים אל תוך תערובת חלב הקוקוס החמה (תוך כדי בחישה מהירה).
  3. יוצקים את התערובת לשישה כלים קטנים חסיני חום ואופים בתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות במשך כ- 50 דקות. יש לאפות את התערובת בתוך תבנית עם מים חמים, עד שהקרם יציב.
  4. מצננים במקרר ל-5 שעות לפחות.

אופן ההגשה:

  • מפזרים מעל את הסוכר החום בשכבה דקה, ושורפים בעזרת מבער גז קטן עד שהסוכר משחים ומבעבע (ניתן גם להכניס לתנור במצב גריל לקומה הגבוהה ביותר - כדי שהסוכר ישחים).
  • מגישים מיד עם פירות יער טריים.

בתיאבון!

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il