מרכיבים עיקריים: שמן זית, קצח, עלי רוקט, שום, לימון, צנוברים, טחינה גולמית.
חיתוך עלי הוייסבראטן – מנקים את הנתח מכל שומן עד לקבלת בשר נטו ,חותכים את הנתח לאורכו לחצי ושוב לחצי כך שמכל נתח נוצרים 4 חלקים. בעזרת סכין חדה פורסים פרוסות דקות ביותר.
עגבניות – מחממים תנור ל – 200 מעלות, מערבבים את העגבניות עם שמן הזית, השום המלח והפלפל. צולים בתנור כ – 20 דקות. מוציאים ושומרים במקום חם.
לסלט – מכינים סלט מעלי רוקט עם שתי כפות שמן זית, ומיץ לימון.
צליית עלי הוייסבראטן – מחממים מחבת גדולה וכבדה ללא שמן. מערבבים בקערה את הבשר עם שמן זית, קצח , מלח ופלפל. כשהמחבת חמה מוסיפים שמן זית וצולים בזריזות תוך ערבוב את רצועות הבשר במחבת להשחמה – אין צורך בזמן רב , כבר בשינוי הצבע ניתן להסיר מהלהבה את המחבת ולערבב הבשר ימשיך להתבשל במחבת עוד מעט.
הרכבת המנה – במרכזה של צלחת ההגשה מניחים מעט מסלט הרוקט, מעליו מניחים את העגבנייה הצלויה החמה. מעליה מסדרים את רצועות הבשר. מעל מזלפים מעט טחינה גלמית ואת הצנוברים, בוזקים מעט כמון מעל ומסביב, מגישים מיד.