|
צילום: מכללת השף
חזה עוף בציפוי פלאפל פריך
מאת: מכללת השף, קטגוריה: חזה עוף
פורסם בתאריך: 05.09.11
מתכון להכנת חזה עוף בציפוי פלאפל פריך, באדיבות השף רונן מעיין מרצה במכללת השף.
מרכיבים עיקריים: קמח, שום, ביצים, חזה עוף, פטרוזיליה.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: 5-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
2 כוסות אבקה להכנת פלאפל 5 כפות קמח תופח, מנופה 2 כפות פטרוזיליה קצוצה 2 ביצה טרופות 2 שיני שום כתושות פלפל שחור לפי הטעם 1/2 ק"ג חזה עוף, חתוך לשניצלים שמן לטיגון
אופן הכנת המתכון
- מורחים על חזה העוף את השום הכתוש ומפזרים את הפטרוזיליה והפלפל השחור.
- מניחים את השניצל משני הצדדים בקמח, ביצה ותערובת הפלאפל ומטגנים עד להשחמה קלה.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|