|
צילום: מכללת השף
מתכון לפוקאצ'ה
מאת: מכללת השף, קטגוריה: פוקצ'ה
פורסם בתאריך: 12.11.11
מתכון להכנת לחם פוקאצ'ה, באדיבות מיכה תבור מומחה לבצקים ומרצה בכיר במכללת השף.
מרכיבים עיקריים: שמן זית, דבש, שמרים.
משך ההכנה: שעה ורבע
מספר מנות: 4-6 מנות
מצרכים להכנת המתכון
1 ק"ג 600 מ"ל מים 35 מ"ל שמן זית 27 גרם מלח 35 גרם דבש 40 גרם שמרים טריים
אופן הכנת המתכון
- מכניסים את כל החומרים לקערת המיקסר למעט המלח והשמן ולשים במהירות איטית למשך 2 דקות.
- מוסיפים את המלח והשמן ולשים עוד 5 דקות נוספות.
- מכסים את הבצק בניילון ומניחים לתפיחה ל-35 דקות.
- מסדרים את הבצק על תבנית אפייה ומניחים לתפיחה נוספת כ-25 דקות.
- כעת ניתן לפזר על הפוקאצ'ה ירקות קלויים או רק שמן זית ומלח גס.
- אופים בחום של 200 מעלות למשך כ-15 דקות עד שהבצק משחים.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|