|
צילום: מנהל האתר
קניידלך לפסח: מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: מתכונים לפסח
פורסם בתאריך: 08.04.12
מחפשים מתכון להכנת קניידלך לפסח? מתכון לקניידלך נימוחים וטעימים, במיוחד לחג פסח (או ראש השנה).
מרכיבים עיקריים: ביצים, קמח מצה, פפריקה מתוקה.
משך ההכנה: 30 דקות
מספר מנות: כ-25 יחידות
מצרכים להכנת המתכון
11 כוסות מים רותחים כף שמן קנולה 2 ביצים 1/4 1 כוסות קמח מצה 1/2 כפית פפריקה מתוקה כפית מלח
אופן הכנת המתכון
- לערבב בקערב גדולה את המים הרותחים עם השמן, הקמח מצה, המלח והפפריקה המתוקה. להניח לקירור למשך מספר דקות.
- להוסיף את הביצים ולערבב היטב, עד לקבלת תערובת אחידה.
- לכסות בניילון נצמד ולהעביר למקרר למשך כשעה.
- להביא לרתיחה מים בסיר, ליצור כדורים קטנים בעזרת ידיים רטובות ולבשל את הקניידלעך במים הרותחים למשך כ-5 דקות, עד שהם צפים. לבשל בכל פעם כ-7 עד 8 קניידעלך.
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|