מתכונים באדיבות אתר Cooks.co.il

רצועות סייטן בהיר ברוטב פסטו, לימון, בצל ירוק וצנוברים

מאת: נטלי שוינקלשטיין, קטגוריה: שונות
פורסם בתאריך: 29.05.10

מתכון להכנת רצועות סייטן בהיר ברוטב פסטו, לימון, בצל ירוק וצנוברים.

מרכיבים עיקריים: גוש סייטן בהיר, בזיליקום, לימון.

משך ההכנה: 20
מספר מנות: 2

מצרכים להכנת המתכון

חבילת סייטן בטעם טבעי לא קפוא
חצי חבילת בזיליקום טרי
חצי לימון חתוך לחצאים
צרור בצל ירוק חתוך גדול
3 כפות צנוברים
3 כפות שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל לפי הטעם
 

אופן הכנת המתכון

לחתוך את הסייטן לרצועות, להקפיץ במעט שמן עד להשחמה קלה.לטחון בזיליקום, עם 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל ו-2 כפות צנוברים עד למרקם חלק.להוסיף את רוטב הפסטו לסייטן, להוסיף לימון ובצל ירוק, לערבב ולהגיש. 

מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il