|
סביצ'ה דניס עם צנונית וצ'ילי
מאת: נועם דקרס, קטגוריה: דגים
פורסם בתאריך: 26.08.10
מתכון להכנת סביצ'ה דניס עם צנונית וצ'ילי, באדיבות השף נועם דקרס ממסעדת ליליות.
מרכיבים עיקריים: דניס, צנונית, בצל ירוק, תרד.
משך ההכנה: 15 דקות
מספר מנות: מנה אחת
מצרכים להכנת המתכון
200 גר' דניס טרי מאוד, נקי מעור ועצמות 4-5 צנוניות קטנות פרוסות דק מאוד פלפל צ'ילי טרי חופן עלי תרד עדין 2 גבעולי בצל ירוק 4-5 עלי נענע 1 לימון שמן זית מלח 2-3 עלי נענע
אופן הכנת המתכון
- את הדניס חותכים לפרוסות דקות בעובי של חצי ס"מ.
- את הצ'ילי פורסים לפרוסות דקות, הכמות תלויה ברמת החריפות הרצויה.
- את הבצל הירוק, נענע ובזיליקום קוצצים דק.
- את התרד חותכים גס לרצועות.
- מניחים בקערה את נתחי הדג וכל הירקות.
- סוחטים מעט לימון, לזלף שמן זית בנדיבות ולפזר מלח.
- מערבבים היטב ומעבירים לצלחת הגשה.
- זולפים מעל מעט שמן זית.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|