|
צילום: מנהל האתר
עוגת גבינה עם דובדבנים
מאת: מנהל האתר, קטגוריה: עוגת גבינה
פורסם בתאריך: 26.02.11
מתכון להכנת עוגת גבינה קרה עם דובדבנים מלמעלה. טעים, לא דורש אפייה ופשוט להכנה.
מרכיבים עיקריים: שמנת מתוקה, חלב, פודינג, דובדבנים, ביצה.
משך ההכנה:
מספר מנות: תבנית בקוטר 24 ס
מצרכים להכנת המתכון
2 חלמונים + חלבון אחד כפית אבקת ג'לטין 120 מ"ל חלב 250 מ"ל שמנת מתוקה 250 גרם גבינה לבנה 9% שומן 100 גרם סוכר כף אינסטנט פודינג וניל כוס דובדבנים פרוסת טורט אפוי בעובי 1 ס"מ ספוג במעט סירופ לבסיס (לתבנית העוגה)
אופן הכנת המתכון
- להקציף את החלמונים על החלבון ו-50 דרם סוכר במשך כחמש דקות, עד שמתקבלת קציפה יפה, תפוחה ובהירה.
- לערבב את הג'לטין עם חלב בקערה קטנה להניח בצד למשך כשתי דקות.
- לחמם את הג'לטין התפוח במיקרוגל, במשך כמה שניות, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- להוסף לקצף הביצים את הג'לטין והחלב, תוך כדי הקצפה במהירות נמוכה.
- להקציף שמנת מתוקה עם 50 גרם סוכר וכף אינסטנט וניל, עד שמתקבלת קצפת יציבה.
- להוסיף לקצפת את הגבינה הלבנה, תוך כדי הקצפה איטית ולקפל את תערובת הביצים פנימה.
- להניח את בסיס הטורט בתבנית עוגה וליצוק מעל את המלית.
- להעביר למקרר למנוחה של כשעתיים.
- להוציא את העוגה ולקשט מעל עם הדובדבנים.
בתיאבון!
מקור המתכון: אתר המתכונים, האוכל והבישול Cooks.co.il
|
|