האמת, אני קצת מבולבלת מכל ההמלצות ששמעתי לאחרונה.
בסופו של דבר, איזה שמן הכי טוב לטיגון?
שמן זית, שמן קנולה, שמן חמניות...
איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןמנהל: יסמין חיו
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןהאמת, אני קצת מבולבלת מכל ההמלצות ששמעתי לאחרונה.
בסופו של דבר, איזה שמן הכי טוב לטיגון? שמן זית, שמן קנולה, שמן חמניות...
Re: איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןשמן זית לדעתי מתפרק עם הטיגון וממש לא מומלץ (אלא אם כן זה טיגון קצר ולא בחום גבוה?).
שמן קנולה נראה לי הכי מתאים.
Re: איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןהי גליה וברוריה,
אכן הפרסומות מבלבלות אותנו וכדאי לעשות סדר. בעיקרון - טיגון עמוק הוא לא בריא. הוא משחרר רדיקלים ורעלנים וכו', לא מומלץ. אבל אם ממש חייבים - אז טיגון עמוק ניתן לעשות בשמן קנולה איכותי. לא מומלץ לטגן בשמן זית טיגון עמוק, זה בפירוש לא בריא. טיגון קל, אפשר בהחלט להשתמש בשמן זית איכותי מכבישה קרה. יסמין חיו היא תזונאית קלינית טבעית ומנהלת 'לרדת בקלות' - רשת להרזיה באימון אישי.
מחפשים טיפים בנושא דיאטה ותזונה נכונה? כנסו לאתר EasyDieta.co.il
Re: איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןגם הנושא של כבישה קרה וכבישה רגילה (?) לא ברור לי ומאוד מבלבל
![]()
Re: איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןכבישה קרה כשמה כן היא - מבוצעת ללא חימום.
יתר הכבישות הן בחימום, מה שאומר שזה משחרר רעלנים ורדיקלים חופשיים, כך ששמן כזה הוא כבר פחות טוב לבריאות. אל תתבלבלי יותר מידי - כבישה קרה שמן זית זה בריא, כמובן בכמות לא מוגזמת. לטיגון - קנולה. יסמין חיו - לרדת בקלות יסמין חיו היא תזונאית קלינית טבעית ומנהלת 'לרדת בקלות' - רשת להרזיה באימון אישי.
Re: איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןהאם שמן חמניות בריא לבישול?
Re: איזה שמן מתאים ביותר לטיגוןשמן חמניות מיוצר לא בתהליך הכי תומך בריאות מה שנקרא.
למעשה הוא הכי פחות בריא מכל השמנים. יסמין חיו היא תזונאית קלינית טבעית ומנהלת 'לרדת בקלות' - רשת להרזיה באימון אישי.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים |