היי יסמין,
יש לי שאלה נוספת: מה דעתך על אכינצאה פרופוליס?
אמא שלי היתה משתמשת באכינצאה במשך שנים (במינון המתאים כמובן) בטענה שזה טוב לבריאות ולשמירה על המערכת החיסונית של הגוף.
מה דעתך?
אכינצאה פרופוליסמנהל: יסמין חיו
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אכינצאה פרופוליסהיי יסמין,
יש לי שאלה נוספת: מה דעתך על אכינצאה פרופוליס? אמא שלי היתה משתמשת באכינצאה במשך שנים (במינון המתאים כמובן) בטענה שזה טוב לבריאות ולשמירה על המערכת החיסונית של הגוף. מה דעתך?
Re: אכינצאה פרופוליספרופוליס נחשבת לאנטיביוטיקה טבעית.
חשוב לוודא שלוקחים את הסוג הטהור, הטבעי, והטוב. שזה כמובן פונקציה ישירה של המחיר. שאלת לדעתי - אם זה למען טיפול בחיסון ירוד, זיהומים, מחלות שונות, זה יכול להועיל. אם זה למטרת שמירת משקל או הרזיה, אין לזה כל השפעה. יסמין חיו היא תזונאית קלינית טבעית ומנהלת 'לרדת בקלות' - רשת להרזיה באימון אישי.
מחפשים טיפים בנושא דיאטה ותזונה נכונה? כנסו לאתר EasyDieta.co.il
Re: אכינצאה פרופוליסהשאלה היא למה לקחת "אנטיביוטיקה טבעית" כדרך קבע, אם מקפידים על תזונה נכונה ופעילות גופנית ו/או שבאופן כללי מרגישים טוב. בכל מקרה, אולי זה לא הפורום המתאים...
Re: אכינצאה פרופוליסהי אלון
בדיוק! ולכן רשמתי שאם זה למטרת טיפול בחיסון ירוד, זיהומים , מחלות שונות - זה יכול להועיל. אחרת איני רואה לכך סיבה. יסמין חיו היא תזונאית קלינית טבעית ומנהלת 'לרדת בקלות' - רשת להרזיה באימון אישי.
מחפשים טיפים בנושא דיאטה ותזונה נכונה? כנסו לאתר EasyDieta.co.il
Re: אכינצאה פרופוליספרופוליס נחשבת לאנטיביוטיקה טבעית.
חשוב לוודא שלוקחים את הסוג הטהור, הטבעי, והטוב. שזה כמובן פונקציה ישירה של המחיר. שאלת לדעתי - אם זה למען טיפול בחיסון ירוד, זיהומים, מחלות שונות, זה יכול להועיל.
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים |