מרכיבים עיקריים: ירקות, תפוחי אדמה, סייטאן.
מחממים תנור ל200 מעלות.
בסיר מתאים מבשלים את תפוחי האדמה, השום והתבלינים, עד לריכוך.
במחבת גדולה מחממים את השמן, מוסיפים בצל ומלח ומטגנים 7 עד 8 דקות, עד שהבצלים רכים ועסיסיים. מוסיפים את הגזר, שורש הפטרוזיליה, הפטריות, האפונה, התימין הרוזמרין והמרווה ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות, התבלינים, הסיטאן, המים, החומץ ורוטב הסויה.
מגביהים אש ומביאים לרתיחה. מקטינים אש מכסים ומבשלים 25 דקות, או עד שהירקות רכים. מורידים מכסה ומבשלים עוד כמה דקות להקטין את כמות הנוזלים עד שהתערובת מסמיכה מעט. מתבלים במלח ובפילפל שחור ומעבירים את התערובת לתבנית זכוכית ומשטחים.
מסננים את תפוחי האדמה, מוציאים את ענף הרוזמרין. מוסיפים מעט שמן זית ועושים פירה.
משטחים את הפירה בשכבה אחידה מעל תערובת הירקות. מברישים בשמן זית ומפזרים פפריקה. אופים בתנור המחומם 25 דקות, עד שהפירה זהוב ומושחם היטב.
מגישים חם.