מתכונים ותבשילים של abaveg
|
אצבעות טופו מצופות בפירורי לחם ואגוזים בבישול הכללי יש מיני בשר נטראליים שמקבלים את הטעם מהתבלינים ומאופן הבישול, שפים עם שאר רוח מדמים שהם כמו בד הקנווס הלבן עבור הצייר. הטופו יכול להחשב ככזה בבישול הצמחוני. תאריך פרסום: 03.07.10 | בישול צמחוני
|
כרובית בקארי מתכון להכנת כרובית בקארי, עם גוון הודי שנוסף לו תחכום מודרני מסויים. תאריך פרסום: 22.06.10 | בישול צמחוני
|
ריזוטו חיטה עם ירקות העונה באיזו חיטה להשתמש? המהדרין יחפשו פארו farro חיטה איטלקית מעודנת הגדלה באזורים מסויימים בלבד, אפשר להחליפה בגרעיני כוסומין שהוא זן עתיק של חיטה, מעט מתקתק, או פשוט להשתמש בגרעיני חיטה אורגאניים שיש בחנויות טבע. זמן הבישול משתנה בהתאם. תאריך פרסום: 06.06.10 | בישול צמחוני
|
פאי רועים צמחי פאי רועים צמחי עם הרבה ירקות, וסייטאן. מתובל יפה וקל להכנה היות ועכשיו כבר אפשר להשיג סייטאן מוכן בחנויות הטבע. סייטאן הוא פרוטאין העשוי מגלוטן חיטה, אין לו יחסי ציבור טובים כמו לטופו אך הוא מרכיב מקובל מאוד במטבח הצמחוני והווגאני. תאריך פרסום: 29.05.10 | בישול צמחוני
|

