מרכיבים עיקריים: כרובית, בצל אדום.
הכנת הרוטב: בקערה גדולה יוצקים את החומץ ומוסיפים, תוך כדי עירבוב, את אבקת הקארי, המלח והפלפל השחור. באיטיות רבה זולפים פנימה את שמן הזית. מערבבים עד שחומרי הרוטב מתאחדים. טועמים ומתקנים תיבול.
הכנת הכרובית: מאדים את הכרובית במים שהומלחו קלות למשך מספר דקות, עד לדרגת אל דנטה. מעבירים למסננת לייבוש. מוסיפים לכרובית את הצימוקים, הצנוברים, גרעיני החמניה והבצל הקצוץ. יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים קלות. מניחים לטעמים להתמזג 1 שעה. עורמים בצלחת הגשה ומעטרים בעלי כוסברה.
מגישים בטמפרטורת החדר.
הערות: אם הטעם חמצמץ מידי אפשר להוסיף לרוטב מעט סוכר.