מרכיבים עיקריים: טופו, פירורי לחם מלא, אגוזים.
מחממים תנור ל200 מעלות.
מייבשים את קוביות הטופו ופורסים כל חבילה ל8 אצבעות עבות. מייבשים גם את האצבעות בנייר מגבת.
מערבבים את מרכיבי המרינדה. מכניסים למרינדה את אצבעות הטופו ודואגים שהם יצופו היטב. מניחים במקום חמים.
בכלי אחד מפזרים מעט קמח.
בכלי שני מערבבים את מרכיבי הבלילה.
בכלי שלישי מערבבים את מרכיבי הציפוי.
מגלגלים כל אצבע בקמח. אחר כך טובלים כל אצבע בבלילה, מנערים את המיותר. וטובלים בתערובת הציפוי כך שיצופו היטב ומכל הצדדים.
מניחים על נייר פרגמנט ואופים בתנור המחומם למשך 10 דקות, אחר כך הופכים ואופים עוד 8 דקות או עד שהאצבעות זהובות ויפות מסביב.